Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Her Damlasini Yalatmak Istiyen Atesli Hatun Ariyorum

Her damlasını yalatmak istiyen ateşli hatun arıyorum

Am yalamak özellikle sulu am yalamak benim için bambaska bir keyif, saatlerce keyifle yalarım. Am yalatmak sonrasında rahatlayıp ağzıma bosalıp am suyunun her damlasını yalatmak istiyen ateşli bir kadın arıyorum.


Am yalatmak istemeli yaş veya fiziki özellikler önemsiz

Vajina yalatmak istemeli ve ağzıma bosalmayı hayal eden bir kadın veya genç kız arıyorum. Bunun dışında türbanlı veya kilolu olmanız,  kendinizi güzel veya çirkin bulmanız önemsiz.


Am yalatmaya istekli

Istekli ve atesli olmanız önemli yani gercekten yalatmak isteminizi hissetmek isterim. Yoksa zaten evliyim eşimi de zorlasam yalaya bilirim ama o yalatmak istemiyor hatta sapıklık olarak görüyor bense vajinasını ağzıma dayayıp doyasıya yalatmak ve ağzıma bosalmak istiyen, am suyunun her damlasını yalatmak emdirmek istiyen birini arıyorum.

Tek Amacım Keyifle Saatlerce Am Yalamak

Evli 78'li 40'lı yaşlarda bir erkeğim. Am yalama fetişistiyim. Evli olduğum için sikişmek gibi bir derdim yok. Eşim yalatmayı sapıklık olrak gördüğünden ben de internetten Am Yalatmak istiyen Vajina Yalatmak istiyen hanımlar ulaşıyor ve yaklaşık 10 yıldır internetten Oral Masaj blogum sayesinde yalatmak istiyen hanımlarla buluşuyorum.

Istanbul Anadolu Yakasında oturuyorum. Kadıköy de bir suitte buluşuyorum ki isterseniz sizin belirleyeceginiz bir yerde de gorusebiliriz. Istanbul da yasiyan veya gelebilecek kadınlarla gorusuyorum. Temizlik ve en önemlisi am yalatma istegi olmalı. Yaşınız, kilonuz, fiziksel özellikleriniz önemsiz. Kapalı yani türbanlı olmanız veya türbansız olmanız önemsiz. Yalatma isteği en önemsediğim. Evli kadınları özelikle 30'lu 40'lı yaşlardaki kadınlarla daha iyi anlaşıyorum. Bekarlarla da olabilir tabiki karşılıklı güven olursa, gizlilik güven konusunda kafanızda soru isareti olmasın bu konuda dikkatliyim. Hem benim içinde önemli.

Sadece yalatmak istiyen hanımlar.

Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Her Damlasini Yalatmak Istiyen Atesli Hatun Ariyorum

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram