Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sulanmiş am yalamak

Sulanmış am yalamak 


Deli gibi özledim. Bu videoyu görünce ağzımın suyu aktı. Böyle sulu am yalamak offf düşündükçe ağzım sulanıyor. 

Hayalim istanbul da yakınlarımda am yalatmak dan keyif alan, istekli devamlı görüşebileceğim bir kadındı ama bir türlü olmadı. 

Hepsi korkularına yenik düştü. Tek amacım keyifle doyasıya am yalamak. Sizden tek beklentim hep bu oldu. İstanbul dışına gitmem icin masraflarımı karşılayacağını teklif eden vajinasını yalatmaya o istekli kadın varken istanbul da tamamen ölü toprağı  serpilmis. 

Vajinasını yalatmaya istekli ve yakın bir kadın buldum derken birden cesareti kırılıp vazgeçen bir kaç kadın oldu. 


Esin hem çok yakın hemde arzulu bir kadındı. Özel hayatında yaşadığı sıkıntılar, ondan çok hoşlandığımı anlıyamadı. Onunla beraber olma isteğim onu korkuttu. Çok istemistim halbuki. Çok yakındık her zaman ufak kaçamaklar yapabilirdik. Hoşuma gidiyordu hem de çok ama o çok farklı algıladı. Evlerimizin arasındaki mesafe araçla 5 dakka ancak vardı. Ben Maltepe de oturuyorum o ise Küçükyalı da, istanbul'u anadolu yakasını bilenler ne kadar yakın olduğumuzu bilirler. 

Hanımlar tek istedigim şey vajinanızı yalamak, başka bir amacım gayem yok. 

Biraz cesaretini toplayıp mesaj atmanız yeterli.

Sulu vajina yalamak



Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:

Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Sulanmiş am yalamak

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram