Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yalatmak Agzima Bosalip Rahatlamak Ister Misin

Yalatmak Ağzıma boşalıp rahatlamak ister misin ?


Tam olarak istediğim bu vajinasını yalatmak ve ağzıma bosalıp rahatlamak istiyen bir kadın. Oral Masaj olarak blogumu isimlendirmemin sebebi bir anlamda bu. Bir kadının vajinasına masaj yapar gibi dilim ve dudaklarımla yalamak ve sonrasında ağzıma boşalıp rahatlaması. Yanımdan rahatlamış tüy gibi hafiflemiş bir şekilde tekrardan keşmekeş hayatlarımıza dönüp hayatta kalma azmimizi tazelemek. 

Vajina yalatma isteğiyle yanıp tutuşan kadın  arıyorum


Yani gercekten kendine dokunduğunda hayal kurarken bir erkeğe yalattığını düşünen bu sekilde hayal edip boşalan bir kadınla beraber olmayı çok ama çok istiyorum.

Vajinasını yalatmış veya hayatında belirli bir cinsellik olan kadınlar

Hayatında cinsellik olan özellikle evli kadınlar biraz daha ilgimi cekiyor. Hem sağlık açısından daha güvenli buluyorum hem de cinsel hayatları olduğu için am yalatma istekleri daha cazip geliyor. Cinsel ilişki seçenekleri varken am yalatma isteği olması, sağlık açısından güvenilir olmaları, ne istediklerini bilmeleri ve tabiki evli bir başka kişinin haasasiyetlerini anlamaları, daha tabulardan kurtulmuş olmaları, güvenlik ve gizlilik konularında benim kadar titiz davranmaları.

Bu arada bu am yalama videosu çok hosuma gitti. Genel de kadınlar biraz ön yargılı göt deliklerine dokundurmuyorlar ben nadiren karşımda ki kadının kişisel hijyenine güvirsem göt deliklerini de keyifle dilliyorum. Bunu istiyenler özellikle olsa da dillemeye başladıktan sonrada keyif alan devam etmemi istiyenler oldu. Kadın cinselliğinin tamamlayıcısı göt deligidir. Okşanması yalanması ve dilimle masaj yapmam veya parmaklamam zevki katliyor. Tabi ki istiyen ve ön yargılarından kurtulan kadınalar için.


oralmasaj.xyz Vajina yalatmak ve bu keyfi yaşayıp rahatlamak istiyen hanımlar cekinmeden iletişime geçebilir. Evli 40'lı yaşlarda bir erkeğim eşim yalatmadığı için 2009 yılından itibaren internette am yalatmak veya vajina yalatmak diye arama yapıldığında bloguma veya twitter hesabıma ulasabilirsiniz. Sadece am yalatmak veya vajina yalatmak istiyen hanımlarla iletişime geçiyorum.

Tamamen gizlilik içinde kalmalı, gizlilik evli olduğumdan benim içinde önemli. Istanbul anadolu yakasında yasıyorum bu nedenle istanbul'a gelebilecek veya istanbul da yaşıyan hanımlarla beraber olabiliyorum.

Hiç bir kişisel bilginizi benimle paylaşmadan sadece mail adresimiz üzerinden iletişim kurabiliriz. 

Asağıda ki mesaj formundan veya oralmasaj@gmail.com adresine mail atarak ulasabilirsiniz.




Yalatmak
Yalatmak


 
Mesaj gönderin
Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Yalatmak Agzima Bosalip Rahatlamak Ister Misin

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram