Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am yarigini dilimle ayirmak isterdim

Vajina yalatmak Muhteşem bir görüntü ama daha güzeli bence am suyunun belirgin bir sekilde sızması veya parlaması olurdu. Ama yine de muhteşem am yarığı tam dilimi daldırıp yukariya dogru kepce yapıp am suyunu emmek olurdu.

Am suyunu çıkarmak için güzel ateşli bir ön sevişme sart

Genel de ön sevişmeyi kesinlikle yaparım bazı kadınlar tanımadıkları birisiyle öpmüşmek konuşunda biraz cekingenler ve hemen yala diyorlar. Birincisi eğer yeterince cinsel deneyiminiz yoksa ve ortamı yadirgarsanır kesinlikle sulanmaz ve tabiki zevk almaz kasılırsınız. Ben partneriminde zevk almasını isterim ama kimseye de zorla bir sey yaptıramam. Tahminim simdiye kadar sadece açıp bacaklarinı yala sadece diyen kimse doğru dürüst zevk almadı. Cünkü yanlış başlayan bir seyden dogru bir sey cıkmaz. 

Genç kızlarla biraz sohbet muhabbet ufak dokunuslarla ilerliyorum. 

Beraber oldugum suitin harika bir teras katı var ve diger odalardan pahali olsada kesinlikle eğer müsaitse o daireyi tutuyorum. Terasında kahve çikalota ve muhabbet ederek karşımdaki kisinin azda olsa rahatlamasını istiyorum. Sonra zaten muhabbet uzadıkca partnerim gelip odaya gecmemizi istiyor. Öpüşe koklaşa guzel bir beraberlik başliyor ve kesinlikle güzel geçiyor. 


Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Am yarigini dilimle ayirmak isterdim

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram