Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arabada Am Yalamak

Am yalama videosu arabada sakso çektirmek veya arabada sikişmekle ilgili binlerce video var ama arabada am yalamak hem de o kadar sulu bir am yalamak da bana nasip oldu. Hiç unutamadım Burcu'yu.

Burcu kısa boylu kısa saclı sarısın ve harika hatlara sahip bir hatundu. 30'lu yaşlarda. Mesajlasmamızda sulu am yalamaya bayilırım demistim o da am suyuna doyuracam seni demisti. Her kadın sulanır ve kendinin çok sulandığını sanar.

Burcu ile ilk buluşmamız

Burcu ile ilk bulusmamız o zaman kadıkoyde calıyordum. Bir saatlik ögle tatilimde Kadıköy boga heykelinde bulustuk ve hemen solda iki katlı bir kafeye gectik. Tuhaf bir duyguydu Burcuyla sanki yıllardır tanısıyorduk yıllardır sevgilimmiş gibi kafeye gectik kahvelerimizi söyledik liseliler gibi ikinci katta sote bir yer bulduk ki kafe de bombostu. Öpüsmeye doyamadık yani liselilerin köselerde sotelerde bulusup deli gibi öpüsmesini yasıyordum. Ikimizde 30'lu yasları gecmis liselilerdik. Tüm ögle tatilinde deli gibi öpüştük. Her sey harikaydı. Ikimiz de ikimize iyi gelmistik. Yaşın evliligin ustumuze döktüğü ölü toprağını bir çırpıda liseli moduyla yerle bir ettik. Harika anlaşmıştık. 

Arabada am yalamak

Burcu aracıyla piazza avmye gelmisti. Biraz güc de olsa buluştuk. Bir kac yer nededik ama birileri gelip geciyordu. Bir de yer aramaya başladık. Piazza avm kadikoy yonune dogru iş merkezleri var ve aksam mesai bitiminde bombos sokakları var ve tam aradıgımız bize uygun yerlerdi. Gelip gecen cok azdı. 

Öpüsmelerimiz koklasmalarımız Burcu'yu iyice sulamdırmıs olmali ki uygun bir yerde amcıgını oksarken parmaklarımı daldırdım ve şok oldum. Parmaklarım am suyunun icinde kalakalmıstı saşkınlıkla mutluluğu bir arada yaşadım.

Şaşkınlık ve mutlulukla göz göze geldik. Burcu hınzır bir gülümsemeyle seni am suyuna doyuracam demistim dedi. 

Tamamen am suyuna bulanmış parmaklarımı tek tek yaladım ve egilip amcığını yalamaya basladım. Böyle sulanan amcık daha önce hiç karşılaşmadım. İzmirli güzel avukatın amcığından daha suluydu.
Sanırım arabada bir saatten fazla yaladım ama hiç am suyu azalmadı giderek arttı ağzım am suyu doluydu ve ne kadar yutsamda am suyu ağzımı hemen dolduruyordu. Keyiften kendimden geçmiştim. Zamanımız tükendi ayrilmak zorunda kaldık. Bir gün suitte bulusup bacaklarını aralayıp tüm gün yalayacağım hayali ve sözüyle ayrıldık ama o bir gün hiç gelmedi. Esımle bir tartışmamız üzerine Burcu mesaj attı bende onu o stresle kırdım ve bir daha ne yaptıysam affetmedi. Hala aklımda hala bekliyorum.


arbada am yalatmak
Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Arabada Am Yalamak

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram