Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Her damlasini yalamak isterdim

Am yalama Am yalamak benim için terapi gibi, bu dünyadan kısa süreliğine ayrılmak iş hayatının stresinden evdeki stresten kısaca hayatın stresiniden kurtulmam demek dilim yarığınıza değdiğinde artık bu dünyada sayılmam. Zevkle saatlerce yalarım ki bir damla am suyunu ziyan etmem yalar emer yutarım. Boşalmak ve her damlasını yalatmak istiyen bir kadın arıyorum. 30'lu yaşlarda olmasını isterim veya daha büyük ama am yalatmak isteği ve sulu amcığını ağzıma verip rahatlama isteği olan her kadın iletişime geçebilir.



Birazda karşımdaki kadında da onu bekliyorum aslında istediğim şey rahatlaması. Ev, iş kısaca hayatın koşturmasından yorulunca nefes alacağı bir an bir ortam ayarlamak istiyorum. Kişisel bilgilerinin gizli olduğu sadece rahatlamak için bir kaç saatlik bir molaya itiyacı olan bir kadın arıyorum. 

bir şey o am amcığa dilim ilk değdiğinde kendimden geçerim. Artık bu dunya ile ilişkim kalmaz. Ama yalamaya başlandığım am suluysa ama gercekten iyi sulanıyorsa o amcığı yalamak offf bambaşka bir sey. Iki defa karşılaştım ikisi de mükemeldi. Yalamakta yutmakta zorlaniyordum. Kana kana emdim içtim yuttum. Ya o bambaşka bir his, burada yazarak anlatmaya kelime haznem yetmez. 

Ben öyle bir amcığın hayalini kurarken karısının amcığı cok sulandığı için eşiyle ilişkiye girmek istemeyen erkek arkadaşlarımı dinledim. Tabi bunu bana anlatırken eşi olarak değilde sevgilisi ile yasadığını söyluyor.

İzlediğimde kendimden geçtim. Onca yıldır fark etmemisim, karşıma çıkmamış. Delirtti beni resmen. Aklımı aldı, nasıl anlatayım bilemiyorum. Türkiye de böyle boşalan kimse var mı, bilemiyorum ama kendimden geçtim. 30 saniyeden sonra boşalmaya başlıyor ki aklımı aldı. O an diz çökmüş önünde beklerken boşalmaya başlasa hemen agzımı açar yutmaya başlarım sonrada bıraktığında dilimi yarığından içeri sokar her damlasını emerim. İzlerken delirdim ağzıma boşalması için her şeyi yapabilirim.



Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Her damlasini yalamak isterdim

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram