Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am Yalama Fetisisti Erkegim

Am Yalama Fetişisti Erkegim

Vajina yalamak istiyen am yalama fetisisti bir erkeğim. Evli universite mezunu bir şirkette orta düzey yönetici normal hatta sıradan hayatı olan biriyim.Ergenlik döneminden beri am yalama hayali kurdum ancak esim buna yanasmadi ve sapıklık olarak görmekte bende 2009 yılından beri internetten sadece am yalatmak istiyen hanımlarla beraber oluyorum.

Sadece Am Yalamak Istiyorum

Evliyim o nedenle sex icin partner aramıyorum. Sadece sikismek icin tanısmak istiyenlerle görüsmek istemiyorum. Am yalamadan ama doya doya am yalamadan sikismem ama am yalamaya doyunca en azından nefsimi köreltince sikerim de sorun değil.


Mail : oralmasaj@gmail.com

Twitter : @oralmasajxyz

Instagram @oralmasajxyz




Vajina Yalatmak

Vajina yalatmak veya vajinasını yalatmayı denemek istiyen Istanbulla gelebilecek veya istanbul da yaşayan her kadın ilesime geçebilir. 

  • Özellikle Evli 30 - 50 yaş aralığındaki kadınlarla tanışmak istiyorum. Hem tecrubeli hem anlayışlı hemde halden anlayabilecek güvenebileceğim sorumluluk sahibi kadınlar.
  • Kişisel temizliklerine dikkat eden kadın kişisel temizliğine özen göstermeyenler iletisime geçmesinler
  • Kıllı Am Yalamak ve Çok Sulaman Am Yalamak en büyük keyfim
Tabiki bekar ve belirttigim yaş aralığinda olmayan hanımlarla da görüşüyorum ama ilk tercihim yukarıda saydıklarım. 

Türbanlı Kilolu veya Baska bir Ayrımım Bulunmuyor

Am yalatma istegi ve kişisel temizlik en büyük kıstasım. Her kadın yazabilir ama istanbul'a gelemiyecekler lutfen yazmasın.


Am Yalama Videom
Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Am Yalama Fetisisti Erkegim

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram