Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koca Gotlu Kadinlara Hastayim

Koca Götlü Kadınlara Hastayım

Am yalamak özellikle balıketi hatta şisman kadınlara hastayım. Dolgun vücutları vajinasını yalamaya baslamadan önce kalın baldırlarını öpmek ve domaltınca bu güzel manzarayla karşılaşmak bir baska heyecanlandırıyor. Bacaklarının arasından taşmış etli amcığı ve güzel iri kalçalarına ve Eskişehir den gelen türbanlı edebiyat ögretmeninin güzel kalacalarını ve tertemiz pembe göt deligiyle iri kalçalarını yalamak bambaska keyifti. 




Eskişehir'li Türbanlı Minyon Edebiyat Ögretmeni

Hayatımda gördüğüm en güzel yüze sahip kadınlardan birisiydi. Minyon ince belli türbanlı ama siyah çarsaflı bir giyumi vardı. 150 - 155 boylarında beyaz tenli ve ince belinden harika bir sekilde çıkmış güzel iri kalçalara sahipti. Evli ama kocasıyla cinsel iliskiyi ve aynı odada yatmayı bırakmış Ankara'da da bir sevgilisi olan ateşli bir kadındı. Benimle beraberken ankaralı  sevgilisini aldattığı için biraz rahatsız oluyordu. 


Kalçalarını avuçlayıp ayırıp deliklerini köpek gibi keyifle yalarım

Koca-Gotlu-Kadinlara-Hastayim
Koca Gotlu Kadinlara Hastayim

Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder Koca Gotlu Kadinlara Hastayim

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram