Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TAZE KILLI AM YALAMAK

TAZE KILLI AM YALAMAK


Genç tazecik hatunların ateşli kıllı amlarını yalamak eğer rahat hissetirirsem hemen sulanmaları ve henüz epilasyon yaptırmamaları bızırlarına dilimle dokundugumda eğer bana güvenlerini sağlayıp beraber olduğumuz anda rahatlarsa eğer hemen am suyuna doyurmalarına hastayım. 


Bakireliklerine yani bekarete zarar verme korkusu


Genç kızların bekaretine zarar gelme korkusunu atlatırlarsa yani bana güvenmeye baslayıp yanımda kendilerine zarar vermiyeceğimi anlar ve hissederlerse eğer tek kelimeyle muhtesem zaman geçiriyoruz ama iste bu da ilk görüsmemizde olamıyor, hatta bazen bir kac görüsmede ancak oluyor.


Tabiyatımda hic bir canliya bilincli zarar vermem. Yani ne bir kadına ne genc bir kıza ne de bir erkeğe yani kimseye bilincli zarar vermem. Bunu da karşımdaki kişi zamanla anliyabilir. Güven zamanla oluyor. Kimseye zarar vermem bir genç kıza ise asla zarar vermem. Hiç bir konuda hiç bir şekilde zarar vermem. Yani fiziksel bir zarar vermem ama beni gercekten üzerse lafımı esirgemem. Ama sadece gercekten hakedene lafimı ederim ki o da gercekten haketmistir.  
Oral Masaj
Oral Masaj Oral Masaj Am Yalatmak vajina yalatmak rahatlamak isteyen, kisisel temizliğine ozen gosteren, istanbul içi her yastan hanimla iletişime kurmak icin olusturdugum blog.
Instagram : @oralmasajxyz
TWITTER : @oralmasajxyz
BLOG : Oral Masaj

Yorum Gönder TAZE KILLI AM YALAMAK

Mesaj Gonder | Twitter | Instagram